divendres, 13 d’octubre del 2017

Premis Nacionals d'Artesania 2016

El Centre Artesanal de Menorca ha quedat Segon Finalista dels Premis Nacionals d'Artesania 2016, als quals havia estat nomenat el desembre de l'any passat.

Els representants de Menorca al photocall dels PNA 

El 10 d'octubre es va celebrar la gala d'entrega d'aquest premi, en què el Centre participava dins la categoria “Premio Promociona para entidades públicas” junt amb el Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemòlegs de Catalunya i la Fundación Centro Galego Da Artesanía e do Deseño; essent aquesta darrera l'entitat guanyadora.

Foto amb tots els guardonats i les autoritats 

L'objectiu dels Premios Nacionales de Artesanía, convocats pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat a través de la Escuela de Organización Industrial i de Fundesarte, és impulsar l'activitat artesanal i incentivar la seva competitivitat i nivell d' innovació.

En el cas del Centre Artesanal de Menorca, el reconeixement venia donat per la seva labor de difusió i promoció de l'artesanía local, una de les bases del sector dins l'illa; així com la feina que fa en matèria de sensibilització cap el sector, amb la creació de rutes per a visitar tallers i espais d'artesans a Menorca. El jurat ha valorat la seva rellevant tasca de difusió i impuls al sector artesà menorquí.

Amb més d'una dècada de trajectòria, el centre és el punt de trobada dels artesans establerts a Menorca, nucli de difusió i entitat de gestió administrativa. Només el fet d'haver estat nominat a aquest premi ja és un indicador de l'alta qualitat i prestigi de l'artesania menorquina.

A la gala hi van assistir el Conseller d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, el responsable del Centre Artesanal, Quim Salort, i els representants d'Arteme, Santi Capó, i d'Entremans, Rosa Queralt.

Els representants de Menorca a la zona d'exposició 

Seguim!!!!....




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada